Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Március 27. 16:09, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

IGAZÁN nagy verseny, IGAZÁN nagy fesztivál a Hungaroringen

IGAZÁN nagy verseny, IGAZÁN nagy fesztivál a Hungaroringen

Ákos - koncert szeptemberben az I. Hungarian Truck Fest szombat estéjén

A huszonöt év után, 2015. szeptember 5 - 6. között, a Truck Race Promotions Kft. jóvoltából a Hungaroringre visszatérő FIA Truck Race Európa Bajnoki futam versenyhétvégéje jóval több lesz, mint egy hagyományos autóverseny!

Már a versenysorozat nagy járművei is gondoskodnak a nem mindennapi látványról, hiszen ez alkalommal több tonnás, több mint ezer lóerős versenygépek feszülnek majd egymásnak a pályán úgy, ahogyan máskor a Forma1 könnyű és karcsú versenyautói. Mint az köztudott, ebben a sportágban hétvégenként 4 versenyfutam kerül megrendezésre, ami a nézők szempontjából extra élményeket nyújt, minden más autóversenyhez képest.

Hab a tortán, hogy végre hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat Európa Bajnoki címvédő versenyzőjének, Kiss Norbertnek.

A futamot szervező Truck Race Promotion Kft. - ahogy azt nem véletlenül a rendezvény nevében is jelzik - mindent megtesz majd, hogy szeptember első hétvégéjén igazi fesztivál hangulatot varázsoljon a mogyoródi versenypályára és környékére. A versenyfutamokat kiegészítő programok csúcspontja vitathatatlanul Ákos szombat esti koncertje lesz, ahol hasonlóan hatalmas erők és energiák szabadulnak fel a színpadon, mint amikor a Truck Race versenygépek mezőnye a rajtot követően vágtat a versenypálya első kanyarja felé.

Ákos 2015-ös programsorozatának a Hungaroring lesz az egyik igazán különleges állomása. A Truck Fest mindkét napján a nagy koncerten kívül még számos színes kiegészítő programmal várják majd a rendezők az érdeklődőket, Ezek a programok úgy lesznek összeállítva, hogy a család minden tagja megtalálja a számára izgalmas elfoglaltságot, és ezáltal együtt vehessenek részt e különleges sporteseményen, ami fesztivál, kiállítás és verseny is egyben.

A cél az, hogy a lehető legtöbben átélhessék a kamion versenyzés hangulatát, ezért rendkívül kedvező jegyárakkal indult el a jegyértékesítés. Családi jegy 9.900.- Ft (két felnőtt, két gyermek), hétvégi jegy
6.900.- Ft, napijegy 4.900.- Ft.

Érdekesség, hogy a 6.900.- Ft-os hétvégi az Ákos - koncertre egyben belépőjegyként is funkcionál. Vagyis meglehetősen kedvező áron lehet most két élményhez is jutni!

Jegyek megvásárolhatóak a gpticketshop.hu és az akos.hu weboldalon keresztül.

A szervezők ígérik, hogy a versenyhétvégével kapcsolatos minden fontos hírről, eseményről tájékoztatják majd a szurkolókat.

A Truck Fest helyszíni jegyvásárlási lehetőséggel jelen lesz a Hungaroring minden fontos eseményén, mint például a Nagy Futamon május 1.-én, a WTCC és a RedBull Air Race versenyhétvégéin, valamint több más kiemelkedő hazai sporteseményen is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.