Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Április 24. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Porban is kapható lesz az alkohol?

Porban is kapható lesz az alkohol?

Az úgynevezett alkoholporok új márkáját engedélyezték Amerikában, ami várhatóan ősztől lesz kapható az Egyesült Államokban. A por tetszés szerint ételre szórható vagy italba keverhető - írja a The Telegraph.

A Palcohol márkájú por hét fajtáját - köztük a Cosmopolitan és a Margarita ízűt hagyta jóvá az amerikai hatóság. A termékkel a gyártó célja, hogy a folyékony alkohol alternatíváját megteremtse, annak folyamatosan emelkedő ára miatt.

A port egyébként nemcsak italban elkeverve, de ételekre szórva is lehet fogyasztani - ez utóbbi esetben azonban csak kész ételre szórva ajánlják, mert főzés közben az alkohol elpárolog.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.