Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Október 22. 10:36, szerda | Bulvár

Teljes titokban vált el Sütő Enikő, ahogyan annak idején férjhez ment

Teljes titokban vált el Sütő Enikő, ahogyan annak idején férjhez ment

Sütő Enikő 2012 februárjában, a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent. Pár hete a legnagyobb titokban vált el.

Harmadszor, a legnagyobb titokban ment férjhez Sütő Enikő, aki négy év együttélés és az ötödik X után vágott bele újból a házaséletbe. A két jogász évtizedek óta ismerte egymást, ugyanarra az egyetemre jártak, de csak négy évvel ezelőtt kerültek közelebb egymáshoz.

Furcsán indult a házasságuk: a pár titkosra tervezett esküvője nem volt zökkenőmentes. Már az anyakönyvezető elé is külön-külön érkeztek, ugyanis a sajtó megneszelte az eseményt, amit nem akartak nyilvánosságra hozni.

A hivatalos szertartás után, amelyen Enikő nem esküvői ruhát viselt, egy házibulihoz hasonló partit tartottak a Széchenyi fürdő tetején lévő csupa üveg pálmaházban. A dress code itt is laza volt: farmernadrág és fehér ing. Az eseményen Enikő több közismert barátja ott volt: Ungár Anikó, Réz András és Soma is együtt ünnepelt velük. Akkor Enikő így fogalmazott egy magazinnak: "Már egy család vagyunk, nem csak a jóban, a rosszban is.

Ez a házasság misztériuma. Fogadjuk el, hogy vannak és lesznek is konfliktusok. Nem a másiknak kell megváltozni, hanem nekem kell másképp viszonyulnom a konfliktusokhoz. A folyamat lényeges, ami idáig vezetett, és nem a nap. Nem vagyok egy izgulós típus, ám aznap nagyon ideges voltam. Nem azért idegeskedtem, mert nem voltam biztos magamban és páromban, hanem mert felmértem ennek a döntésének a súlyát az életemben."

Sajnos Enikő élete nem úgy alakult, ahogy remélte. Két év után ugyanolyan titokban váltak el, mint ahogy összeházasodtak. "Sajnos eredménytelennek bizonyult a próbálkozásuk, ami mindkettőjük számára meghatározó lépés volt. A gyakorlatban mégsem úgy működött, ahogy remélték, ugyanis az együttélésük során felmerülő konfliktusokat a házassággal akarták megoldani. Néhány héttel ezelőtti válásuk sima volt, konfliktusmentes. Intelligensen, kulturáltan és fájdalmasan belátták, hogy bármennyire is szeretették volna, ez nem működött. Két erős egyéniség, két dudás egy csárdában nem fért meg" – tudtuk meg Enikő egyik ismerősétől.

A life.hu megkereste Sütő Enikőt is, aki elismerte a válást, de nem kívánt róla beszélni.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára