Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. November 23. 14:30, szerda | PR
Forrás: (x)

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

Nagyon örültek a Treehouses Noszvaj meghívásának, hogy töltsenek el néhány napot ezen az exkluzív helyen.

„Ahogy beléptünk már láttuk, hogy nemcsak kívülről néz ki nagyon jól, hanem belülről is. Ez a házikó tényleg gyönyörű, olyan, mint egy luxus szálloda. – áradozik a népszerű szóvivő - konyha, fürdőszoba, franciaágy, pezsgő, de a leggyönyörűbb, a kilátás.”

„Nekem is nagyon tetszik a berendezése a háznak, ezek a hatalmas ablakok, az hogy kinn van a jakuzzi, óriási élmény volt pezsgőzni a jakuzziban és közben kinézni a fákra, álomszép.”- veszi át a szót Adrienn.

Az örökmozgó, sportos családfő és csinos felesége, hacsak teheti mozgást is belecsempész a pihenésükbe. Noszvajon a hagyományos kerékpárok mellett, elektromos kerékpárokra is fel lehet pattanni.

A házaspár ezúttal az elektromosat választotta, mert együtt még sosem próbálták, szuper könnyen keresztül vágtak az erdőn és igazi túra környezetben kirándultak.
Biciklizés után a legjobb program a pihenés volt a kellemes hőfokú pezsgőfürdőben.

A másnap reggel kicsit később indult, amit egyáltalán nem bántak.
„Hétköznapokon kapkodósak a reggeleink, mert a gyerekekkel korán indulunk az iskolába. A feleségem mindig arra vágyott, hogy a reggelit nyugodtan tudjuk elfogyasztani. Itt most sikerült megadni a módját.” – mondja Pali, akinek nagyon tetszett a kis kosárba a ház bejáratához készített széles választékú reggeli.

„Nagyon jól éreztük magunkat és szerintem minden párnak szüksége van arra, hogy néha páros Énidőt, vagyis kettesben töltött időt biztosítson magának. Erre, ha lehet helyszínt ajánlani, mi a noszvaji Treehouses-t szívből ajánljuk, mert ezek a lombházak csodálatosak, igazán exkluzív élmény mindenkinek. Imádtuk minden pillanatát.” – összegez Győrfi Pál

Címkék: győrfi pál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat