Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. December 05. 09:57, hétfő | Belföld
Forrás: Deltahírek.hu, Police.hu

Kirepült a BMW-ből a 14 éves lány a Csopaknál történt balesetben

Kirepült a BMW-ből a 14 éves lány a Csopaknál történt balesetben

Elhunyt a kórházban az a 14 éves veszprémi lány, aki pénteken éjjel kirepült egy kocsiból, amely Csopaknál szenvedett balesetet.

Egy 25 éves férfi BMW gyártmányú személyautójával haladt 2022. december 2-án 23 óra 40 perc körüli időben Csopak, Veszprémi úton - lakott területen belül - Veszprém irányából a 71. számú főút felé. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember közlekedése során az előírt 50 km/h sebességet túllépve egy jobbra ívelő kanyarban az úttest bal oldalára, majd ott a füves útpadkára sodródott, ahol egy nagyobb méretű kőnek ütközve visszatért az úttestre. Az úttestre visszatérve felborult, amely során a bal hátsó utasa, egy 14 éves veszprémi lány a járműből kirepült és az úttestre esett.

A jármű ezt követően a kerekeire állva az út jobb szélén állt meg - közölte a Deltahírek.hu megkeresésésre Máté Alexandra rendőrségi szóvivő.

A baleset során a kiesett fiatal lány életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, azonban szombaton délelőtt elhunyt.

A gépkocsi 25 éves Fejér megyei sofőrje és további két, 15 éves női utasa nem sérültek meg, a járműben jelentős kár keletkezett. A helyszíni adatok szerint a 14 éves lány a biztonsági övet nem használta.

Az oldal úgy tudja, a fiatalok Balatonfüredre, egy buliba tartottak amikor a baleset történt.

Az eset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotók: rendőrség

Címkék: baleset, csopak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni