Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. December 17. 10:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Máris kizártak egy produkciót A Dal 2021 mezőnyéből

Máris kizártak egy produkciót A Dal 2021 mezőnyéből

A pályázati feltételek megsértése miatt kizárták A Dal 2021 zenei tehetségkutató mezőnyéből a Heavy Brains Emlékszel című számát - közölte az MTVA Sajtó Osztálya szerdán az MTI-vel.

A Heavy Brainst azért zárták ki, mert a pályázati feltételek szerint "a benevezett magyar dal (sem a szövege, sem a zenéje) nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba vagy médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangozhatott el nyilvános előadás keretében 2020. március 30. előtt" - olvasható a közleményben.

Az Emlékszel című dal azonban február 26-án felkerült egy videómegosztó webhelyre, ezért a szabályok betartását figyelembe véve a műsor készítői úgy döntöttek, hogy ez a szerzemény nem versenyezhet A Dal 2021 produkcióban.

A fentiek miatt a 40 legjobb dal közé jutott a Luscinia zenekar Labirintus című felvétele. A Luscinia számos hazai és határon túli tehetségkutatóban vett részt dobogós helyezést elérve, valamint nemzetközi énekversenyeken képviselte Magyarországot - áll a közleményben.

Címkék: A dal, Dal, kizárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során